1. ALGEMEEN
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Fishfarmonline-producten.
.1.2 Deze algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op de Fishfarmonline webshop (www.Fishfarmonline.nl).

2 BESTELLEN
2.1 Bestellingen kunnen via de webshop worden geplaatst.
2.2 Telefonische bestellingen worden niet geaccepteerd.
2.3 Fishfarmonline heeft het recht om zonder opgaaf van redenen de verzending niet uit te voeren of voorwaarden te stellen.
2.4 De verzending van Fishfarmonline’s producten wordt altijd met zorg en in goede staat door Post-NL bezorgd. De kosten worden vooraf aan u doorberekend en het is uw verantwoordelijkheid om deze kosten vooraf te betalen.
2.5 De Overeenkomst komt tot stand op het moment dat uw Fishfarmonline-bestelling is aangekomen.

3 PRIJZEN
3.1 De prijzen van Fishfarmonline (webshop) zijn de huidige prijzen.
3.2 Zolang er geen overeenkomst tot stand is gekomen, heeft Fishfarmonline het recht de vermelde prijzen en / of voorwaarden te wijzigen.
3.3 Alle prijzen zijn inclusief verpakkingskosten en 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.

4 LEVERING
4.1 Fishfarmonline hanteert de huidige pakket tarieven van Post-NL buiten Nederland.
4.2 Fishfarmonline verwerkt uw bestelling snel. Bij vertraging ontvang je binnen 5 werkdagen een e-mail of mail van Fishfarmonline. U heeft het recht om binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling met vertraagde kennisgeving de bestelling zonder annuleringskosten te annuleren. Als er binnen 7 dagen geen reactie van u is ontvangen, gaat u akkoord met de vertraging.
4.3 Alle bestellingen zijn beschikbaar op het afleveradres. Fishfarmonline bepaalt het soort levering. Elke bestelling wordt één keer verzonden.
4.4 Als een levering van een item om welke reden dan ook niet mogelijk is, zal Fishfarmonline u hiervan per e-mail op de hoogte stellen.
4.5 Verzending geschiedt voor risico van koper. Fishfarmonline is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt tijdens het transport van uw bestelling.

5 BETALING
5.1 U moet het totale bedrag van uw bestelling, inclusief alle verzendkosten, per bank of PayPal betalen.
5.2 Contante betaling is alleen mogelijk na een vooraf afgesproken afspraak.
5.3 De volledige betaling moet binnen 5 werkdagen na plaatsing van uw bestelling op de bankrekening van Fishfarmonline zijn bijgeschreven, anders wordt uw bestelling geannuleerd.

6 RETOUREN
6.1 Je hebt het recht om het artikel binnen 7 werkdagen terug te sturen naar Fishfarmonline mits het artikel in originele staat en ongeopende originele verpakking is. Uitgesloten van retour zijn de geopende producten.De reden van retour moet worden vermeld.
6.2 Indien het geretourneerde artikel ongebruikt, onbeschadigd en correct is geretourneerd, vergoedt Fishfarmonline u de kosten van het artikel exclusief verzendkosten, binnen 5 werkdagen.
6.3 Als het item niet binnen de “proefperiode” aan Fishfarmonline wordt geretourneerd, wordt het item geacht zonder enig bezwaar door u te zijn geaccepteerd.

7 AANSPRAKELIJKHEID
7.1 Fishfarmonline is niet aansprakelijk voor enig advies gegeven door haar of haar medewerkers via de webshop, en is niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de webshop. Foto’s worden door Fishfarmonline alleen ter illustratie gebruikt en de kleur van de geleverde artikelen kan iets afwijken.
7.2 Fishfarmonline is niet aansprakelijk voor enige schade tijdens verzending.
7.3 De aansprakelijkheid van Fishfarmonline is beperkt tot het bedrag van de desbetreffende verzonden factuur.

8 GESCHILLEN
8.1 Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing
8.2 Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan is de Nederlandse rechter definitief bevoegd. De rechtbank is bevoegd in het arrondissement waar Fishfarmonline is gevestigd, tenzij Fishfarmonline een andere locatie kiest.
8.3 Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in het klantsysteem van Fishfarmonline om de bestelling (en) te verwerken.
8.4 Fishfarmonline zal uw informatie onder geen enkele omstandigheid aan derden verstrekken.